Blog

10. srpna 2024, 11:18

Děti

Čtvrtý červencový týden proběhl náš příměstský tábor! Letos to byl již 9. rok, co příměšťáky pro naše dětské studenty pořádáme!

V pondělí jsme začali výletem do Sobotky na koupaliště. Zde jsme byli velkou část dne a užívali si koupání. Během odpoledne jsme měli i krav maga trénink.

Druhý den jsme vyrazili do Leteckého muzea Kbely do Prahy. Ráno přímým vlakem, zpět s přestupem na hlavním nádraží. Od nádraží příjemná procházka přes park do muzea. Cestou zpět jsme byli chvíli na hřišti.

Středa byla ve znamení hasičů, ukázky stahování dřeva koněm a opékání buřtů.

Dopoledne jsme byli v hasičské stanici v Mladé Boleslavi (HZS Středočeského kraje - Územní odbor Mladá Boleslav), kde jsme měli podrobnou prezentaci vybavení každého hasiče, hasičské techniky a na závěr jsme měli možnost (my dospělí instruktoři) se podívat skoro 40 m nad zem.

Odpoledne jsme měli další zajímavou hasičskou ukázku od JSDH Mladá Boleslav. Později odpoledne jsme ještě sledovali ukázku stahování dřeva koněm a jeho zpracování pilou. Úplně na závěr dne jsme opékali buřty.

Policie (Policie ČR - Obvodní oddělení Mladá Boleslav) byla na programu ve čtvrtek. Prohlédli jsme si celé oddělení, vybavení policistů, automobil a dorazil i psovod se dvěma pejsky. Jeden byl zkušený, druhý se teprve rozkoukává a bude se vše učit!

Odpoledne jsme šli na 6. ZŠ, kde měly děti běžecký trénink.

Poslední den tábora jsme měli plavecký trénink s trenéry plavání z Baby Clubu Kosatka a odpoledne jsme byli v lesoparku Štěpánka.

Děkujeme všem dětem za účast a těšíme se zase za rok! 

Příměstský tábor 2024